We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.

by Main page

about

Fotball, Verden: VM - Kvinner 2019 liveresultater, kampoppsett, tabeller

Click here: => erunumar.fastdownloadcloud.ru/dt?s=YToyOntzOjc6InJlZmVyZXIiO3M6MzA6Imh0dHA6Ly9iYW5kY2FtcC5jb21fZHRfcG9zdGVyLyI7czozOiJrZXkiO3M6MTg6IlZtIGZvdGJhbGwga3Zpbm5lciI7fQ==

I 1970 kom Italia til finalen, som de tapte mot Brasil. Lag som møtes i gruppespillet kan ikke møtes igjen før i finalen. Kina fikk sin friplass, men ville uansett vært gode nok i til å nå turneringen.

I gikk gruppevinnerne videre til mellomspillsgrupper. Sommeren 2014 ble det siste fotball-VM arrangert i Brasil med Tyskland som vinner. På grunn av Europa og Sør-Amerikas klare dominans i fotball, ble turneringene på hovedsakelig arrangert i de to verdensdelene.

Kamper og program for VM 2018 - Spilleskjema

Pokalen Idrett Stiftet 1991 Første sesong Forbund Verdensdel er Alle Antall lag 24 f. Verdensmesterskapet arrangeres hvert fjerde år av , idrettens øverste organ, og ble første gang arrangert i. VM i fotball for kvinner er en av de seneste tilskuddene til internasjonale fotballturneringer. Da det endelig ble arrangert, hadde allerede , og for kvinner blitt arrangert. Tidligere på året i 1991 ble også både og blitt arrangert. Imidlertid var det gjennomført gjentatte uoffisielle mesterskap og turneringer, fra til det siste i. Alle var basert på invitasjon, og det var dermed ingen kvalifisering. I det siste mesterskapet for inviterte lag var det 12 lag, alle medlemmer av FIFA, og ingen B-lag. Denne turneringen ble vunnet av i finalen mot. I motsetning til , valgte ikke FIFA å godkjenne noen av de uoffisielle VM. Det offisielle VM i fotball for kvinner var pådrevet av daværende FIFA-sjef , og første offisielle VM ble arrangert i i. Derfra gikk åtte lag videre til kvartfinaler, så fire lag til semifinaler og finaler. I den første finalen møttes og , og USA ble den første verdensmesteren i fotball for kvinner. Fordelingen i forhold til de overnasjonale særforbundene var den samme, bortsett fra at UEFA-landene fikk en færre, mens CONCACAF fikk en mer. Ettersom Sverige var vert, fikk likevel UEFA med fem land i sluttspillet. Denne gangen var det som vant, etter å ha slått med 2—0 i finalen. Mesterskapet gikk i USA, en tilskuermessig storsuksess: over 35 000 tilskuere i snitt så kampene, og finalen mellom USA og Kina hadde over 90 000 tilskuere. USA vant kampen på etter at lagene hadde spilt 120 målløse minutter. Utsettelsen skjedde så sent at det ikke var mulig å gi USA en friplass som vertsnasjon, men USA hadde allerede kvalifisert seg. Likevel ble ikke tilskuertallene i nærheten av 1999-mesterskapet, noe på grunn av at mindre stadioner ble bukt. Kina fikk sin friplass, men ville uansett vært gode nok i til å nå turneringen. Ellers fikk CONMEBOL to deltakere for første gang; plassen deres ble tatt fra UEFA. USA startet igjen turneringen med fire seire, men tapte semifinalen 0—3 for Tyskland, som også hadde vunnet fire kamper på rad og blant annet slått 7—1 i kvartfinalen. På den andre halvdelen av tablået slo og ut gruppevinnerne Brasil og Kina. Sverige snudde 0—1 til 2—1 i semifinalen, men tapte mot Tyskland i finalen på. Golden goal-regelen ble avskaffet året etter, og dette var siste gang regelen ble brukt på seniornivå. VM i 2007 ble dermed arrangert i Kina. Lagfordelingen mellom forbundene var nesten identisk med 2003, men Japan, som tredje beste lag i AFC utenom vertsnasjonen, måtte ut i en utslagskamp mot Mexico fra CONCACAF. Dette var første gang det spiltes en interkontinental kamp i VM-kvalifiseringen. Brasil nådde finalen for første gang etter å ha slått USA 4—0 i semifinalen. I den andre semifinalen møttes Norge og Tyskland, begge lag som hadde klart å nå semifinalen for fjerde gang av fem mulige, og de regjerende mestrene Tyskland vant 3—0. Finalen var lagt til det mindre og bare 31 000 så Tyskland forsvare sin tittel ved å slå Brasil 2—0. Tilskuersnittet for hele turneringen var, som i 1999, over 35 000. Mesterskapet i i var det sjette i rekken, men bare det andre VM arrangert i Europa. I ble antall lag økt fra 12 til 16. Det var snakk om å øke antall lag fra 16 til 24 etter i , men -sjef gikk sterkt ut mot det etter at slo 11-0. Derfor er det også 16 plasser å spille om til VM i Tyskland i. De 16 plassene ble fordelt som i 2007, men med det unntak at UEFA nå må spille kvalifiseringen som AFC måtte igjennom i 2007, mot CONCACAFs 3. Tross at ni av de beste 16 lagene på er UEFA-medlemmer, kan UEFA altså maksimalt få seks lag i VM. Tilsvarende er fire av de beste 14 lagene på rankingen AFC-medlemmer, men AFC kan maksimalt få tre lag i VM. Lagene blir fordelt i fire grupper á fire lag, der de to beste i hver gruppe går videre til kvartfinale. Deretter blir taperne i hver kamp slått ut av mesterskapet. Om det er uavgjort etter 90 minutter, spilles det , og om det fortsatt ikke er noen avgjørelse kåres vinneren i. Lag som møtes i gruppespillet kan ikke møtes igjen før i finalen.

Han oppbevarte trofeet under sengen sin og returnerte det til FIFA etter krigen. Sluttspillene arrangeres hvert fjerde år, i juni og juli 2018 arrangeres herrenes VM i Russland. Mål: 76' Pause: 0—0 Sted: ,. Tilskuere: 69 029 Dommer: , Sted: , ,. Denne turneringen ble vunnet av i finalen mot. Se når alle nasjonene spiller sine kamper, og hvor du kan se kampen på tv og live stream. Regjerende verdensmester, fra , er. Foto: Likestillingssenteret i Hamar Sund er seniorrådgivar hos Likestillingssenteret. For mesterskapet for kvinner, se Verdensmesterskapet i fotball Idrett Stiftet 1930 Første sesong Forbund Verdensdel er Alle internasjonal Antall lag 32 sluttspill 204 kvalifisering til VM i 2010 Turneringsformat 8 grupper med 4 lag hver f. Deretter blir taperne i hver kamp slått ut av mesterskapet. I ble imidlertid mellomgruppespill sløyfet, og man gikk tilbake til cupspill med åttendedelsfinaler etter gruppespill.